Koulumajotusyö on takana. Hieman tuppaa väsyttämään. Aamupala oli yhtä monipuolinen ja maukasta, kuin aina ennenkin: puuroa, leipää ja jogurttia huuhdellaan alas mehulla.

Messukeskuksessa aamupalalla oli tosi tosi tosi monta ihmistä ja Maanalainenlevykauppa nurkkaus oli aivan täynnä gospelmusiikin aamuvirkkuja faneja. Paljon muutakin kivaa Messukeskuksesta löytyy. Avaimenperästä kenkiin ja Sleyn nuorten toiminnasta Ammattikorkeakouluopiskelun infoon.

Mikko Vaismaa ja heti perään Houseband alkaa herätellä pikkuhiljaa täyttyvää Turkuhallia. Anne Hopeavuori jatkaa ja opettaa meitä tänä aamuna kohti salaisuuksia..ja samalla siitä että meillä on vastuu elämästä. Mitä salaisuuksia sinulla on? Mitä yrität salata Jumalalta? Onnistuuko se? Eipä taida onnistua. Jumala on meille suuri salaisuus ja sitä meidän täytyy vaalia sydämissämme.

Aamun setin päättää .Karaka ja Daikini, joten lähden tästä kohta lavan eteen napsimaan kuvia. :D

Eilisestä unohdin kertoa, että piipahdin Alternativepommisuojassa, mutta en voinut jäädä kovin pitkäksi aikaa, koska volukka oli niin kovalla, enkä onnistunut löytämään korvatulppia laukusta. Bändi, joka oli kehissä oli ulkomaalainen ja se kaikkista musiikin volukkapiikeistä huolimatta kuulosti todella hyvältä.

-Sini-