Olen nyt viettänyt aikaani täällä Turkuhallin tiedotusmediayms tilassa ja täällähän meno on melkein yhtä hurjaa, kun itse festareilla. Täällä kävi pyörähtämässä Claas P. Jambor ja äsken Antti Honkkila odotteli haastatteluun pääsyä. Muutenkin nämä meidän kaikkien ihanat gospelstarat ovat semmoisia monitoimisankareita, kun katselin Punainen Lanka bändin keikkaa, niin samainen Tera(pia) mies istui lavamikserin takana. Turkuhallin puolella taas Luotettavan Todistuksen keulahahmo, gospelpiirien "Marko Annala" on roudarina. Nuoremmatkin artistit ovat siis ammattilaisten hoidossa. SetäTerapian ja setäLT:n ammattitaitoisissa kätösissä.

Claas P. Jambor vetäisi aivan mahtavan keikan ja yleisö vallan hullaantui tämän saksalaisen musataiturin piiseistä. Miulle oli monta tuttua piisiä, mutta oli joukossa pari aivan vierastakin.

Iloinen pieni mies isosta maasta Dien Taylor saarnasi meille omaan napaan tuijottamisesta. Kukaan ei ole yksin kotona, vaikka olisi yksin kotona. Varsin selkeää. Tosin nämä suomennokset vievät tästä sen merkityksen. Mutta pää pointti oli siinä, että kun uskot Jeesukseen et ole koskaan yksin.

The Rain, uuten alpumin piisei ja muutama mukava yllätyskin, niin kuin Sotilas ja taustalle oli heijastettu vanhasta pääsiäisen tapahtumista tehdystä elokuvasta. Hienosti toteutettu kokonaisuus. Pyroja oli tunnettuun tapaan ja kuvatessa piti olla tarkkana.

Illalla tiedossa vielä Scandinavian Metal Praise, Sanctus Real (USA) ja tietenkin Timon stoori ja lopuksi illan päättää HB, HBHBHBHBHBHBHBHBHBHBHBHB.

Yritän pysyä hereillä, kovasti yritän. Jalat ovat ihan tohjona ja miulla on 1300 räpättyä kuvaa, joten saatte tämän hehkeän boligin lisäksi myös maistiaispaloja näin vallan kuvallisesti, kunhan saan valittua ja muokattua ja semmosta.. 

Illan jatkoja!!

-Sini-