Turkuhallin konsertti jatkui kiljuvan yleisön saatteleman Juha Tapio bandin mukana. Aloituskappale Mitä silmät ei nää ei hirveästi itseäni säväytä, mistä syystä fiilis meni jo heti alkuun. Tosin se palasi rauhallisn Väsyneet maan -kappaleen myötä =) Ja täytyy myöntää, että oikein mallikkaasti pojat keikan Turkuhallissa vetivät, uusia kappaleita oli mukana jokunen, mikä piristi ainakin minun päivää. Eikä muut bändit tänään ole saaneet koko hallia nostamaan käsiään ylös kokonaisen kappaleen ajaksi, Juhis sen teki.

Turkuhalli oli muttenkin täynnä, se täyttyi vähitellen illan aikana. Houseband veti väliin kappaleen kovaa. Melkein olisi tarvinut korvatulpat!

Huomisen ehdoton oma suosikkini Claas B. Jambor kävi vetämässä yllätyskappaleen suoraa lentokentältä tultuaan. Jesus in me on aivan loistava kappale varsinkin akustisena ja jään odottamaan huomista =)

Dien Taylor suoraan Big Applesta puhui siitä, kuinka ihmiset eivät saa hylätä Jumalaa, vaikka maailmassa on paljon synnin turmellusta, kuten kouluammuskeluja. Täytyy luottaa Jumalan armoon ja rakkauteen, koska koskaan ei voi tietää, millon on viimeinen hetki.

Illan konsertin lopetti kls., joka veti hyvin raskaampaa rockiansa. Minua ei säväyttänyt erityisemmin, mutta LauRe totesi, että paremmin kls. veti kuin The Rain uudet kappaleensa.

Illan parasta antia olikin Satun ja minun osalta se, kun törmäsimme Vetelin pappiin Kaihin ja puhuimme kaikesta.

Jenna