Illan ohjelmasta vastasi Turkuhallissa Scandinavian Metal Praise, Sanctus Real ja HB.

Illan aloitti kuitenkin varsin kunnian arvoinen herrasmies Päviö Parviainen melkein sata vuotias lähetystyönteon teräsvaari. Hänen julistusta ja elämänohjeita koko Turkuhalli hiljeni kuulemaan ja aina kun Turkuhalli vastasi taputuksin Päiviö liikuttui melkein kyyneliin. Hieno mies, Jeesuksen mies.

Scandinavian Metal Praise soittaa siis ylistysmusiikki metallilla höystettynä. Hienoja piisejä, mutta jotenkin se oli miunun mielestäni vaisua.. Laulaja kärsi ainakin jonkinlaisista teknisistä vaikeuksista. Soundcheckissä oli paljon kovempia ja varmempia vetoja. Yleispätevä ihan ookoo arvosana. Välispiikkejä jäin kaipailemaan, enkä oikein saanut sellaista hillitöntä fiilistä laulaa mukana, mutta ihan mukiin menevää kamaa. Praise Adonai piisi on miun mielestä aivan loistava.

Sanctus Real oli mukavan kuuloista rokkipoppia amerikanmaalta. Laulaja oli vakuuttavan taitava puhuja ja laulupuuhakin miellyttävää. Ei yltänyt miunun arvoasteikossa kuin sijalle 6. ulkomaisissa gospelbändeissä.

SwingLoJumpHi heitti tanssit kehiin ja se oli hienon näköstä menoa.

Timon stoorin paikka oli ennen illan viimeistä bändiä.. Timon tarina vetää aina kovin hiljaiseksi ja sitä jää miettimään miten elämä on niin löyhässä ja kuinka onnellinen sitä onkaan kun on saanut taas kerran tulla Turkuun.. vuosi on taas vierähtänyt ja vielä täällä ollaan. Timon muistoa kunnioittaen on Maata näkyvissä meille kaikille.

Viimein lavalle nousee levynjulkkarikeikkaansa soittamaan HB!! Pyroja kehiin ja tunnelma on kassassa. Uusia ja vanhoja piisejä sopivassa suhteessa ja väliin erittäin hurja kertomus HB:n keikkabussin ojaan ajosta. Taas muistutus siitä, että se viimeinen päivä voi olla tänään tai huomenna sitä ei kukaan voi tietää. Älä siis epäröi, vaan usko Jeesukseen jo tänään.

Majoituskoululle, pisullepesulle ja aatutimaan.

Aamulla hirveellä hopulla kaikki tavarat kasaan ja bussiin. En ehtinyt edes hiuksia harjata saatika että hampaita pestä. Kaikki tavarat sentään on onneksi matkassa.

Runsaan ja maittavan aamiaisen jälkeen olen viettänyt aikaani tutuun sunnuntain aamun tapaan messukeskuksen lattiatasossa nauttien ihanien ihmisten seurasta. Nyt tosin istuskelen itsekseni tässä keskellä lattiaa ja ruokailu on alkamaisillaan. Ajattelin tästä kohta hilpaista syömään.

Iltapäivän kohokohta Teran keikka lähestyy ja tahoisin löytää jostakin sellaisen kojun, josta voisin sellaisen fani-paidan ostaa, mutta en ole löytänyt. Sniff.. :/

-Sini-