Messukeskushengailun loppupuolella törmäsin Laukkarisen Pekkaan uudestaan ja Pekkan kaulahuivi oli edelleen hukkateillä, harmi. Tein myös välttämättömiä levyhankintoja: HB:n uus, The Rainin uus ja Scandinavian Metal Praise. Kello oli varmaankin lähempänä yhtä, kun löysin Turkuhallista sen thekojun, mistä sain ostaa TERA 1012- paidan. JEEE! Siittä sitten seuraamaan BobK:n keikkaa. Varsin letkeetä ja helppoa kuunneltavaa. Vauhtia ja energiaa löytyi.

Olen aivan päivistä jo sekaisin, mutta yritän silti kirjoittaa teille.

Uusi Gospelstaraoke voittaja valittiin ja tämä kaunis naisihminen kajautti Swing low, sweet Chariotin semmosella asenteella, että ei voi kun ihailla.

TERA(pia) veti aivan mahtavan keikan. Kun olin toipunut siitä, ettei Petrillä ollut pipoa päässä, totesin että parempi niin. Valjeni otti hienoja kuvia ja itsekkin kävin sitten vielä nappailemassa lähikuvia. Uudet piisit ovat hienoa kamaa ja TERA alkaa pikkuhiljaa vaikuttaa ehjältä kokonaisuudelta. Bändin nuoremmat kaverit ovat selkeästi kehittyneet soittamisessa ja Petrillä ja Antilla on myös hieman erilainen meininki lavalla, kuin Terapian aikana. Puolessa välissä keikkaa TERA sai lisävahvistuksen Terapia bändistä yhdellä vallaan mainiolla kitaristilla. :D Ei tarttettu pyroja tunnelman luomiseen. Hieno päätös Maatan näkyvissä festareille 2008.

House Band hyvästeli katsoja kuntaa vielä yhdellä veisulla ja Turkuhalli tyhjeni alle viidessätoista minuutissa. Hieno viikonloppu takana!

Nyt on maanantai ja festareista on jäänyt käteen päälimmäisenä tällähetkellä hirmunen väsymys ja nuha sekä tietysti 2500 räppästyä kuvaa, kiitos Antille ja Sakarille avusta, kun miulta väsähtivät kädet ja jalat lauantaina. Tällä festarikokemuksella ja taasen aukaistulla yhteydellä Jeesukseen jaksaa taas eteenpäin.



Festariblogi vaikenee! Siunausta ja voimaa! Ensivuonna on taas Maata näkyvissä!!