Forssan pysähdyksen jälkeen ei olla oltu mitään muuta, kuin jäljessä aikataulusta. Onneksi sentään päästiin paikanpäälle juuri ja juuri Juha Tapio Bandin aikana. Hieno veto koko poppoolta ja oikein herkistelyä loppuun. Paljon uuden levyn piisejä ja coveria lopuksi. On se Juha vaan niin söpö. :D

Seuraavaksi yritän päästä katsastamaan millainen tarjonta Messukeskuksessa on tänä vuonna. Ensin kuitenkin hetken huilaan, koska lähinnä juokseminen on ollut minun hommaani viimeiset puolituntia. Tästä se festarifiilis lähtee vain ja ainoastaan nousuun. Illan päätteeksi saan painaa pääni ihanaisen Pallivahan alakoulun liikuntasalin viileään pintaan ja nauttia ihanista yöunista, mutta ei nyt vielä nukkumaan olla menossa. Nyt pailataan!!

YLLÄTYYS! Claas P. Jambor tuli soittamaan meille piisin, Jesus in me, ja vaikutti todella innostuneelta vierailustaan taas kerran Maata näkyvissä festareilla!

Heti CPJ jälkeen lavalle astui pieni ja iloinen saarnaaja Dien Taylor (USA).

kls soitti hienon keikan ja on mahtavaa, että päälavelle saadaan uusia naamoja. Letkeä bändi ja erikoinen kokoonpano. Erilaisuus on voimavara. KLS rokkaa täysillä Jeesusta unohtamatta!!

-Sini-