"Sun ristis luo johtaa tänään askeleeni, käsin sidotuin kaipaan vapauteen. Eessäs pieneks kasvaa saan. Tuntea uudestaan jälleen rakkautes parantaa."

Messu on joka vuosi yhtä säväyttävä kokemus. Kun Turkuhallin 4000 päinen nuori seurakunta yhdessä laulaa ja tulee ottamaan vastaan Jumalan hoitavaa rakkautta.

Omalla kohdallani messusta nauttimista hankaloitti selkä joka ryhtyi hieman yhteistyöhaluttomaksi ja jouduin poistumaan hetkeksi. Kävin syömässä järkyttävän pahoja ranskalaisia ja ylipahaa spriteä. Mutta olo parani (ei tosin se selkäkipu vaan muuten olo :) )

Ehtoollinen tuolla joukolla on aina jotain niin erityistä. Se todella tuntuu siltä, että saa olla Jumalan hoidossa. Ja ihan pieni kiva plussa oli, että pääsin tutun Musti-papin ehtoollispöytään :) Ja näin siinä ehtoollisjonossa tutun nuorenkin ja vaihdoimme nopeasti kuulumisia. Oli kiva kuulla, että oman seurakuntamme nuoret ovat olleet taas tänä vuonna aktiivisia ja kahdesta pienestä seurakunnasta on saatu taas kaksi linkallista sakkia liikkeelle.

Nyt makoillaan Jennan kanssa täällä majoituskoulun lattialla ihanan ihanalla ilmapatjalla ihan omassa nurkassa :D Pölymäärä pisti tämän allergikon jo aivan tukkoon, mutta ehkä kun tästä seuraavaksi suuntaan hampaidenpesulle ja nenää niistämään. Hyvää yötä, Jeesus myötä, muistakaa Janoisen blogityötä :D

Satu